• lábfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Aurél! Sztancsik Vera vagyok. kb. két hónapja először, azóta ma harmadszor bal lábamban boka fölött éles fájdalom lepett meg. Nem olyan, mint az izomgörcs, nem olyan, mint amikor a porcok érintkezése fáj. Mozgatásra kicsit jobb (ja, és többnyire járás közben), igazából ha leülök se jobb, de mindhárom alkalommal elmúlik-visszatér-elmúlik-visszatér egy darabig a dinamikája. Lábam nem duzzadt, nem piros, nem lila, kívülről semmi nem látszik. Olyan érzés, mintha valahogy mélyen belül lenne. Teljesen hirtelen lép fel. Egyébként visszértágulatomat kb. 4-5 éve ezen a lábamon megműtötték, azóta nem volt olyan jellegű panaszom. A mai (most egy fél órája) nagyon ijesztő volt, ez mindennél élesebb fájdalom, amit életemben éreztem. (Egyébként biciklivel közlekedek, kicsit megijedtem, mi van, ha közlekedés közben ér egy ilyen.) Hova forduljak, mi lehet ez szerinted? Tehetek valamit addig is, míg orvosi segítséget kapok? (Egyébként még mindig Debrecenben lakom, ha tudsz valakit javasolni, annak is örülnék!!!)

        Dr. Bogdán Aurél válasza a bokafájdalom témában

        Szia Vera! Örülök, hogy "összefutottunk", de annak nem, hogy ilyen apropóból! Panaszod hátterében több dolog állhat. lehetne találgatni, de szerintem értelmesebb, ha vizsgálatok után tesszük ezt meg. Ha gondolod Én is szívesen megnézlek. február 23-án délelőtt 8-13-ig várlak a Kenézy Kórház Baleseti sebészetén. A központi kartonozóban jelentkezz már be, ott szólj, hogy engem keresel. Abba a rendelőbe fognak beírni, ahol rendelek. Ha nem jó az időpont, vagy más problémád van telefonon is elérhetsz: 06 20 321 3081. Addig is használj valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentő tartalmú krémet: Flector, Activon, Diclac,Voltaren. Várlak csütörtökön! Szia.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2017. február 14., 21:40; Megválaszolva: 2017. február 15., 21:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: