• Gerincpad vagy denevérpad?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Puskás Réka! Egy kérdésem lenne Önhöz. Édesanyámnak szeretnék venni gerincpadot vagy denevérpadot. Nem tudom, hogy melyik a jobb, hatásosabb. Nyújtani szeretné, a sajnos S betűre hasonlító gerincét. Tudna Ön ebben tanácsot adni? Köszönettel, Dalma

        Dr. Puskás Réka válasza a gerincpad témában

        Kedves Kérdező! A gerincpadok és a denevér padok az S alakú gerinc kinyújtására nem alkalmasak. Valamennyi húzó hatása van az ilyen kezelésnek, de scoliosis kezelésére nem megfelelő, csak kiegészítésre. Az is lehet, hogy nem lesz jó neki, és fájdalmakat okoz majd. Inkább azt javaslom, hogy próbálja ki az édesanyja valahol az ilyen kezelést és csak akkor vegyen, ha jónak találja, és azt, amelyik neki megfelelt. Meglepetésnek nem alkalmas a gerincpad. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Dr. Puskás Réka
        Reumatológus

        Dr. Puskás Réka
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2013. május 28., 23:02; Megválaszolva: 2013. június 05., 21:43

        Tudjon meg többet: gerincpad
      • Kérdések és válaszok a témakörben: