• Ceragemről őszintén

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Angelika! Szépen kérem keressen nekem olyan orvost aki ismeri és őszintén el tudja mondani a Ceragem ágyról a véleményét. Tisztelt Weborvos! 15 alkalommal voltam az ágyon, azóta (úgy gondolom az ágy hozhatta ki) minden tünet nélküli bajom előjött. Erősödött memóriaproblémám, a gerincem mindenhol fáj, hozzátartozva a forgóm, lábam. Az ággyal foglalkozók véleménye, hogy gyógyulási tünetek, vagyis az ágy megkezdte a gyógyítást, nem tudom hihetek -e benne, hogy a fájdalmak erősödése után jobb lesz, vagyis a gerincproblémáimat, az abból adódó problémákat meggyógyítja bizonyos idő elteltével. Hálás köszönettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a ceragem ágy témában

        Tisztelt betegünk!

        Bár a Ceragem ágyat jómagam sajnos még nem próbáltam, de természetesen sokat hallani jótékony hatásáról és jól ismert a hatás módozata is. Ezt gondolom Önnek is elmondták, mielőtt kipróbálhatta az ágyat, felvilágosították a kezelés menetéről, így erről már részletesen nem írok. A lényeg az, hogy egyébként a fizioterápiában is használt módszerek, pl. hőhatás, akupresszúra, masszázs segítségével segít az izomzatot ellazítani, valamint fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, keringést javító kedvező hatásai vannak. Azt is biztosan elmondták, hogy bizonyos kísérő betegségek esetén nem szabad ezt a kezelést alkalmazni, mert annak rosszabbodását idézheti elő.

        Azt azonban sajnos nem tudom Önnek megnyugtatóan elmagyarázni, hogy az Ön esetében miért nem hatásosak a kezelések, mert valójában én sem tudom. Van aki paradox módon reagál a kezelésre, egyszerűen a szervezete nem úgy válaszol a fizikai hatásokra, hogy az kellemes érzetet idézzen elő a szervezetében, ez egyéni dolog! Úgy gondolom, hogy ha 15 kezelés nem volt hatékony, hagyja abba, mert ez nem a gyógyulás jele! Próbálja meg helyette különválasztani a gyógymódokat. Tornázzon, fizioterápiás szakember segítségét kérje a gerincpanaszai enyhítésére! 

        Tisztelettel: Dr. Szamosi Szilvia belgyógyász-reumatológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-15 22:53:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó