• Izületi problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Férjemnek súlyos ízületi problémája van, ami abból tevődik össze,hogy erősen begyulladtak az összes végtagjai olyannyira,hogy forróak elviselhetetlen fájdalmai vannak éjjel-nappal,erős és visszafordíthatatlan ízületi kopások a boka,térd és a nyak,valamint az ujjakban.Térd ízületi Arthrozis.Térdek és mindkét kéz ujjainak ízületi erős gyulladása,melyeket immáron rendszeresen szedett fájdalomcsillapítók nélkül szinte lehetetlen elviselnie a férjemnek.Segítséget szeretnék kérni mit javasol milyen Reumatológiai szakrendelést vegyünk igénybe.Férjem neve: Horváth Zoltán akinek a nevében kérem a segítségét.

        Dr. Rybaltovszki Henrik válasza a ízületi gyulladás, fájdalom témában

        Kedves Asszonyom, bármelyik általános reumatológiai rendelésen tudnak a férje panaszaival érdemben foglalkozni. Tisztelettel: Rybaltovszki Henrik


        Dr. Rybaltovszki Henrik
        Ortopéd-traumatológus

        Dr. Rybaltovszki Henrik

        Kérdés: 2012. augusztus 17., 18:43; Megválaszolva: 2012. augusztus 26., 00:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: