• Csípőfájás 2 éve

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        18 éves vagyok és lassan 2 éve visszatérő csípőgyulladásom van a jobb oldalamon. Most megint kialakult de fél éve volt az utolsó és utána kaptam fizikoterápiás kezelést. Most még nem mentem el orvoshoz de ha elmegyek akkor se tudnak nagyon mit mondani, voltam már röntgenen is mert azt hitték displasia de nem az. Általában egy hétig szokott tartani és feküdnöm kell ez idő alatt és minden mozdulat fáj. A mostaninál viszont azt vettem észre hogy másfél napja folyamatosan el kezdtek zsibbadni a lábujjaim és lassan annyira elzsibbadnak hogy nem érzem már ha hozzá érek, teljesen érzéketlenek lesznek. Mit tegyek? Egyáltalán kihez tudnék fordulni ezzel? Előre is köszönöm.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a csípőízületi fájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Elmondása alapján elképzelhető, hogy az úgynevezett transitoricus coxitis nevű betegséggel állunk szemben. Ez általában valamilyen felsőlégúti fertőzés után alakul ki, amikor egy speciális baktérium toxinja felhalmozódik a szervezetben. Ezt laborvizsgálattal (AST titer) kiegészített fizikális vizsgálattal lehet megállapítani. Azt javaslom keressen fel egy nagyobb ortopédiai osztály szakrendelését, ahol tudnak majd segíteni panaszán.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2012. augusztus 17., 00:07; Megválaszolva: 2012. augusztus 20., 23:05

        Kövess minket a facebookon!
      • Kérdések és válaszok a témakörben: