• Ujjzsibbadás, csomó az ujjon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor .Régebben volt egy csomó a középső ujjamnál,de az elmúltt kéthavonta, kezemen a kis és gyürüsujam el van zsibadva,három hete,és egyre rosszabb.Tegnap óta még szédülök is! Többször volt régebben a herpeszvírus miatt betegségem,.Ez most mitől lehet? És az életem nagyon síreszes, mostanában nagyon feledékeny is vagyok!

        WEBBeteg szakértő válasza a ujjzsibbadás témában

        Kedves Kérdező! Az ujjain található csomó feltehetőleg nem függ össze a többi tünetével. Az ujjzsibbadás arra utal, hogy az ujjakhoz menő ideg nyomás alá került, ami történhetett a nyaki gerincszakaszon vagy a karban valahol. A szédülése ugyan még nem olyan régi tünet, de ez is összefüggésbe hozható a nyaki erek állapotával, így mindenképpen azt javaslom, hogy keresse fel a háziorvosát és vizsgálatassa ki magát alaposan. A nyaki gerincéről mindenképp kellene csináltani egy röntgenfelvételt, és el kellene menni a reumatológiára és a neurológiára is.


        WEBBeteg szerkesztőség

        PharmaPlaza

        Kérdés: 2012. április 19., 15:49; Megválaszolva: 2012. április 19., 23:26

        Tudjon meg többet: ujjzsibbadás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: