• Hónalj alatti fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár napja elkezdett fájni a hónaljam alatti rész, de igazság szerint egy állandó fájdalom, nem kellemetlen, viszont nem normális. Fáj aztán elmúlik, aztán megint előjön. Olyan mintha izomlázam lenne vagy ha beülöttem volna, de ilyesmi nem történhetett. Kicsit fáj a hátam is azon az oldalon és a karom is nehéznek tűnik, ez is lehet e miatt. Megijedtem, vajon nem-e valamiféle daganat, remélem nem ekkora a baj. Olvasgattam az interneten és találtam olyat is, hogy helytelen melltartó viselése esetén is kialakulhat vagy drogériás terméktől. Tapogattam, de nem érzek daganatot. Lehet attól is, hogy keveset mozgok. Remélem nem nagy a baj! Köszönöm előre is!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mozgásszervi probléma témában

        Oka lehet az izom meghúzása, megerőltetése, de akár a szorosabb melltartó vagy a melltartó viselése is okozhat ilyen fájdalmat. Hordjon puha anyagú melltartót, és ha nem javul, keresse fel háziorvosát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2012. február 04., 16:06; Megválaszolva: 2012. február 06., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot! Van egy 5hónapos kislányom és több mint 2hónapja terpesz pelenkát hord.. 2017 október 5.én született... És november 23ra kaptuk az első időpontot csípő ultrahangra.. A következőt írta:Bal oldalon minimálisan lekerekített csontos...