• Könyök fájdalom ujj zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a kovetkezo lenne a kerdesem. az utobbi idoben rendszeresen faj a konyokom .nyomasra nem erzekeny elszinezodes nincs. regelente viszont es napkozben is. lezsibadnak az ujaim es olyan mint ha egne nem tudok normalisan fogni. nem tudom mi lehet a gond hasznaltam mar ra flektor kenocsot is de nem javult. mi lehet a gond. fajdalom csilapitoval enyhul a fajdalom de a zsibadas nem javul.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a könyökfájdalom témában

        Tisztelt KÉrdező! Lehetséges, hogy bizonyos egyirányú megterhelés miatt az alkart, és a kézujjakat mozgató inak eredésénél van a probléma, ez nagyon hasonló az ún. teniszkönyökhöz. Mindenképpen keressen fel egy reumatológust, addig pedig próbáljon meg helyileg Flector vagy Keplat tapaszt a könyökére.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. december 12., 23:41; Megválaszolva: 2011. december 20., 22:27

        Tudjon meg többet: könyökfájdalom
      • Kérdések és válaszok a témakörben: