• Sarokcsont

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3 hónapja lett a sarkam műtve sarokcsont kinövéssel, de nem lett levésve, csak fel lettek szedve a szalagok. 1 hónapja fáj a talpam és ég, és olyan mintha a csonton járnék. Érdeklődni szeretnék hogy mi ennek az oka.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a sarokfájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Elképzelhető, hogy a talpi kötőszövetes lemez nem lett teljesen átvágva, az is előfordulhat, hogy egy bőrideg átvágása miatt (ami ezen beavatkozás során csaknem lekerülhetetlen) van égő érzése. A megmaradt kinövés környékének gyulladása sem zárható ki. Azt javaslom menjen vissza operáló orvosához és nézzenek utána, mi az ok. Addig viseljen szendvicsszerkezetű lúdtalpbetétet és szedjen nem szteroid gyulladáscsökkentőt.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. december 09., 18:12; Megválaszolva: 2011. december 13., 22:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: