• Izületi, reumás fájdalom,Olimpiq StemXCell

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Apósomnak (60éves)1 éve volt szívinfarktusa, majd bypass műtétje , előtte is fájtak a lábai kezei, ízületei,de azóta rosszabbodott a helyzet, szó szerint leépül, gondolom a gyógyszereknek is köszönhető.Annyira fáj a lába, h leül alig tud felállni, nehezen tud beszállni a kocsiba, már a menés is nehezére esik.Azt mondja annak idején olyan munkahelyen dolgozott ahol nyitott autóval kellett menni, télen-nyáron, és csak egy pokróc volt a lábán, karján csak a kabát, és valószínű, átfagyott, reumás lett...de ez a dolog most elviselhetetlenné vált már számára.Volt már kezeléseken, UH, áramoson, de csak rosszabb lett, kenegeti is, de semmi.A szívgyógyszerei és a cukorbetegsége miatt többnyire nem szedheti a készítményeket.Találtam az interneten a Olimpiq StemXCell őssejt kapszulát.Szeretném megkérdezni mi a véleménye, tapasztalata róla.Esetleg tud e olyan készítményről ami segíthet, csökkentheti a fájdalmait, és amitől újra tudna rendesen mozogni.Szeretnék neki segíteni neki, köszönöm

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a végtagfájdalom, össejt témában

        Tisztelt KÉrdező! Nem ismerem az Ön által említett készítményt, de a neve alapján egyértelműen az a véleményem, hogy nem érdemes megrendelni a fenti készítményt. Nem létezik ugyanis őssejt kapszulában, ezt hiába állítják. Viszont időskori gyulladásos reumatológiai betegsége lehet az az apósának. Azt javaslom, hogy keressék meg a háziorvosukat, készítsenek egy laborvizsgálatot, ha abban magasabb a süllyedés (We), CRP, és felvetődik a háziorvosban a gyulladásos ízületi betegség, akkor küldje el egy reumatológushoz, én is szívesen megnézném rendelésemen, ha Hajdu-Bihar megyében, vagy a közelben laknak!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. december 02., 12:03; Megválaszolva: 2011. december 05., 21:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: