• Gerincprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Gerincproblémával fordulok Önhöz. A háziorvosom szerint nincs vele semmi tehendő mint hogy szedjek fájdalom csillapítót és kész úgy sem lehet vele mit csinálni. Nem adott beutalót szakorvoshoz. A tüneteim: a gerincem fáj körülbelül a vesémmel egy magasságban és a fájdalom kisugárzik a bal lábamba.A bal lábam külső felén combtőtől a bokámig végig fut a fájdalom és időnként alig tudok lábra állni.Olyan érzésem van mintha ki akarna szaladni alólam a lábam, és elgyengülnek az izmok is. Ülő munkát végzek és van túlsúlyom is. Az a kérdésem ,igaza van -e a háziorvosomnak és nincs mit tenni ,vagy minden áron kérjek tőle beutalót szakorvoshoz.Valamint azt is szeretném megkérdezni Ön milyen hatóanyagu fájdalom csillapítót javasol és milyen dózisban az ilyen fájdalomra. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Derékfájás témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok megfelelő választ adni. Elmondása alapján úgy gondolom, hogy igenis szükséges szakorvosi kivizsgálás. Azt tanácsolom kérjen beutalót ideggyógyászati, vagy idegsebészeti szakrendelésre. Addig is valamilyen izomlazítót és nem szteroid gyulladáscsökkentőt kellene szednie.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. november 27., 19:19; Megválaszolva: 2011. november 30., 17:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: