• Térdropogás!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Úr! Dec. 1-én lesz egy éve, hogy térdtörést szenvedtem. Műtét, gyógytorna stb. A mai napig tornáztatom a térdemet. Most már nem fáj, simán tudok lépcsőzni, menni. Viszont ahogy tornázom, úgy recseg a térdem, hogy hallgatni is rossz. Mitől lehet ez? Van- e valami teendő vele? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a térdropogás témában

        Vizsgálat nélkül, illetve a korábbi dokumentációk ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Fontos lenne tudni, hogy a térdízületet alkotó három csont közül melyik tört el és milyen részeit érintette a törés? Milyen műtéti megoldással operálták, milyen kezeléseket kapott? Ha a zárójelentést és a kezelési lapokat beszkennelve elküldi, akkor pontosabb választ tudok adni a kezelést és a vérható gyógyulást illetően.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bogdán Aurél
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. november 26., 17:04; Megválaszolva: 2011. november 29., 20:30

        Tudjon meg többet: térdropogás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: