• Hirtelen nyaki fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm, és köszönöm az eddigi válaszokat! Most egy elég "furcsa" pillanatról írnék. A mai nap történt egy olyan, hogy 1 mpre elment a hallásom, vagy betompult, a lényeg hogy az alap fel sem tűnő zajok, hangok hirtelen elhalkultak 1 pillanatra majd lassan visszajött, és ezzel egyidejűleg a nyakam, ahol a pulzust lehet kitapintani elkezdett erősen szúrni.. ami estére lényegében már elmúlt, viszont ha köhögök egyet, vagy tüsszentek, pár mp-re ismét szúr.. A halláskiesés szerűséget annak tulajdonítottam hogy kb. 10mp-vel előtte álltam fel, és vérnyomás ingadozás miatt lehetett, de ez a szúrás nem tudom mi, és az érdekes része, hogy miért így együtt jelentkezett? A fül dolog nem zavart nagyon, mert már volt ilyen máskor is, csak akkor erős fülsípolás volt a kísérője, ami 1 perc alatt elhalkult, de most ezt a nyaki szúró érzést nem tudom hova tenni..

        Dr. Szanyi Andrea válasza a nyaki szúró érzés témában

        Kedves Kérdező! A fülzúgást valóban okozhatta hirtelen vérnyomás csökkenés. A nyaki szúrás okát nehéz vizsgálat nélkül, írásban megitélni. Felmerül, hogy nem nyelt- e előtte valami keményet, magos, csontos porcos ételt ami megszúrhatta a gégéjét vagy a nyelőcsövét. Ha panasza ismétlődik forduljon fül-orr-gégész szakorvoshoz.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. november 18., 23:54; Megválaszolva: 2011. november 22., 20:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: