• boka dagadas

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        minden ok nélkül reggel nem tudtam lábra állni ki dagadt a bokám és nagyon fájt 2-napig dolgoztam majd a 3-nap reggel nem tudtam lábra állni elküldtek röntgenre sarkantyúm van 2-mm-es kinövés az a baj hogy nem a sarkam fáj hanem a bokám továbra se tudok menni

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a bokaduzzanat témában

        Kedves Kérdező! Ha a bokája van beduzzadva, illetve az fájdalmas, akkor valószínűleg nem a sarkantyu okozza a panaszait. A Brexin jó gyógyszer erre, illetve meg kell próbálni hideg vizes borogatást, de ha nem műlik, akkor, akkor vissza kell menni a reumatológushoz.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. november 17., 19:09; Megválaszolva: 2011. november 22., 19:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: