• Lehet hogy változókorba léptem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor ur/Nő!A következő lenne a kérdésem,mostanában a mensesem kb 20 és25naponként jön meg.Előtte nagyon beteg vagyok fáj afejem izzadok ideges vagyok,kb két nap amig intenziven megvan utána már tisztasági betét iselég.Mikor elmulik a mensesem ismét nagyon beteg vagyok,fáj a fejem legutobb még migrénes fejfájásom is volt.Mostmár egy hete hogy elmult de éjszakánként szakad rólam a viz viszont birok aludni sőt mindig fáradt vagyok.Egyébként 42éves vagyok.Megszeretném kérdezni hogy ez lehet e már a változokor előszobálya? Válaszát előre is köszönöm tisztelettel Marika

        WEBBeteg szakértő válasza a menopausa témában

        Kedves Marika!

        Ez nagyon úgy tűnik, hogy a változókor kezdete, és még most érdemes lenne elmennie menopausa szakrendelésre, mert igen korai még a folyamat, és ellenőrizni érdemes lenne. A 25 napnál gyakoribb menses egyébként is túl sűrű, nagyobb a vérveszteség, mint kellene, ezt is rendbe kell tenni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes



        Kérdés: 2009-08-26 14:53:49; Megválaszolva: 2009. augusztus 26., 14:53

        Kövess minket a facebookon!
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Megszeretném kérdezni,hogy 1 1/2éve nincs menstuációm lehetek-e terhes vagy még muszály védekezni.
        Tisztelt Doktor! Sok éven át fogamzásgátlót szedtem.Amióta abbahagytam óvszerrel védekezem. Most fordult elő először,hogy már 2 hete nem jött meg a menstruációm. Csináltam 2 terhességi tesztet mindkettő negatív. Kérdésem: Várhatok-e...