• Hüvelygyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni hogy nem tom igazán hogy mitől vok állandó gyuladásban nem viszketek csak nagyon csip mikor közösülünk meg ha pisilek ! evvel a broblémával járok állandóan nögyogyászatra minden kéthónapban pedig lactacydal mosakodok és még sem tom el kerülni ezt a betegséget Doktor Nő! én már arra gondoltam hogy orálisan is csinálom mert a férjem azt szereti nagyon de én brohocisben szenvedek lehet hogy az okozza pedig már vérzésem sincs már 5-éve !  még azt nem mondtam hogy a férfit meg mégi nagyon kivánom! mittől van ez? Doktor Nő kérem segitsen kösszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas együttlét, hüvelyszárazság témában

        Kedves Hölgyem!

        A Lactacydot inkább ne használja, még allergiás is lehet rá, próbáljon másik készítményt találni. Emellett kellene egy vizeletvizsgálat, hogy a bakteriális fertőzést kizárják. Nem írja, milyen egyéb vizsgálatok készültek, de egy hüvelyváladékot is lehetne ellenőrizni, de ami a legfontosabb, hogy egy menopausa (klimax) szakrendelésre is menjen el, mert lehet, hogy a hormon

        ális változás okozza a panaszokat, és egyszerűen ösztrogén tartalmú krémmel (Ovestin) a panaszok csökkennének. Emellett használhatnak síkosítót is, hátha ez is segít.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-13 22:29:16; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: