• Menopauzás panaszok....

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Doktor Úr!

        Ismét az Ön segítségét szeretném kérni.

        A hüvelyi UH.eredményét szeretném megtudni, mit jelent pontosan, magyarul?!
        Subser.myomagöb

        Megtisztelő válaszát előre is köszönöm:

        Fausztina

         

        WEBBeteg szakértő válasza a myoma témában

        Kedves Hölgyem!


        Egy olyan jóindulatú méhdaganat (myoma) van a méhen, ami nagyon sok nőnek van, és az Ön esetében ez a méh külső felszínén van (subserosus).
        Aggodalomra nincs oka, ez nagyon gyakori lelet, a menopausa folyamán a myomák mérete sokat szokott csökkenni.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-19 11:05:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: