• Klimax

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt nőgyógyász. 2008.11.27-én kivették a méhemet,petefészkemet petevezetékkel együtt.Januárban voltam hasi ultrahangon ahol,mindent rendbe találtak,de én  a köldökömtől lefelé még mindig nem érzem a hasam.Mi lehet az oka?Nagyon rosszul alszom,erösen kiver a viz,utána ráz a hideg,ingerült és fáradékony vagyok.Kb 3-hete szedem a Remifemint.Szeretném tudni mit tanácsol???

        WEBBeteg szakértő válasza a méh eltávolítás témában

        Kedves Kivert vizes!


        Sajnos mivel nincsenek petefészkei és így nem termelődik magában női nemi hormon ezért vannak a tünetei. Mindenképpen javaslom, hogy menjen vissza az orvosához, mivel kell hormonpótlás, hogy ne legyenek ilyen panaszai. A Remifemin nem rossz, de mint látta semmit sem ért. a másik az érzéketlenség. Az sajnos műtétek után gyakori és hosszú hónapok múlva lesz ismét érzetérzés azon a területen. így türelem.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László

         



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 12:45:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 15:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: