• A controllvizsgálat után cimü kérdéshez

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hat hete eltávolították a méhet és a petefészkeket. A kérdéshez hozzátartozik, hogy a szövettan eredménye in situ carcinoma. Ezután  kaptam a norcolutot és a génia 92-öt. A nőgyógyász szerint látszik a hormon hiány. 52 éves vagyok, hogyan figyeljek, vigyázzak ezután? A nőgyógyász megkérdezte hogy lelkileg jól vagyok-e, hát nem teljesen.

        WEBBeteg szakértő válasza a méheltávolítás témában

        Kedves Hölgyem!


        Amit javasolni tudok, hogy keressen fel egy menopausa (változókor) szakrendelést, ahol folyamatosan tudják majd ellenőrizni az állapotát. Érdemes odafigyelni a Ca-tartalom fenntartására, biztosan fogják küldeni csontritkulás vizsgálatra is. Figyeljen a testsúlyára, és a helyes étkezésre, hogy a kedvezőtlen vérzsír értékek ne alakuljanak majd ki.
        A változókorban gyakori a lelki instabilitás, depresszió, hangulatingadozások. Talán érdemes lenne egy pszichológust, vagy egy pszichiátert felkeresnie, mert az életminőségen sokat tud rontani egy nem kezelt lelki probléma, depresszio.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-20 15:51:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 14:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: