• Mell fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr Nö. 48 éves vagyok és 3 éve már a változo korban vagyok.Már 3 éve nem volt meg a vérzésem se.Elég jo viselem a változo kor tuneteit. Éjszakai izzadas,ingerulékenység,álmatlanság stb de igazábol el tudom viselni nem kell gyogyszeres segitség hozzá.De sajnos kb ugy két hete a bal mellem napkozbe fáj olyan égetö érzés van benne.Igazábol hatalmas fájdalom nincs benne mert fájdalom csillapitot nem kelett bevennem de elég többször érzem hogy fájogat. Hatalmas mellem van 130 dd melltartot kell viselnem de a sulyom igazábol elfogadhato.Voltam mamográfián még nincs egy éve és nem volt semmi gond. Vérvételen is voltam és semmi féle gyulladás nincs a szervezetem be.Nagyon jo lett a vérképem.Regenor kurát csinálok méregtelenitést a szervezetem be egy évbe egyszer 3 honapot. Kérdezni szeretném hogy a mellfájdalmam =bal mellem- a változo kor miatt lehetséges? Dr nö mit javasol? Köszönöm válaszát .Tisztelettel Ané

        Dr. Szalóczy Péter válasza a emlőfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Három dolgot mindenképpen meg kéne tenni: Egy sebésznek megmutatni, aki ha jónak látja, a nagy méret miatt idő előtt megismételteti a mammográfiát. Sokszor a melltartó forma vagy méret illeszkedése az ok, végül, ha minden negatív, a borda közti idegág helyi gyulladása is szóba jön.


        Kérdés: 2017. február 15., 08:38; Megválaszolva: 2017. február 19., 18:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: