• Nagy a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy éve szültem és sajnos csak 4 hónapos koráig tudtam szoptatni a gyermekem. Ma megnyomtam a mellem és vér jött ki belöle és tej is jön ha megnyomom. pár hónapja találtam egy csomót a hónaljamban de az eltünt. 2 hete voltam nőgyógyásznál ahol megnézték a melleimet de találtak semmi elváltozást. Kérdésem az lenne hogy normális e a tej a mellben ennyi idő után? és a vérzés mitől lehet? Ez lehet emlő rák kezdete? köszönöm a válaszát előre is!

        Dr. Boros Miklós válasza a mell, váladék témában

        Tisztelt Kérdező! Kivizsgálás akkor indokolt, ha ez a tünet ismétlődik. A tejtermelés még előfordulhat. Amennyiben nincs változás legyen egy emlőultrahang és endokrinológiai szakvizsgálat. A tejkivezető csatornák hámjából ered a vérzés.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 23., 17:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 08:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: