• Vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves Doktornő! körülbelül 4 napja vettem észre, hogy a jobb mellbimból vérzik, ha ráfekszem, tehát akkor, ha az egész mellemet nyomom meg, nem csak akkor, ha a mellbimbót. gyermekem 3 évig szopott, egy éve hagyta abba, bár ebből a jobb oldali mellemből csak egy évig, mert sokkal kevesebb anyatejet termelt. fájdalomra nem panaszkodom, a vérzés nem köthető menstruációhoz, sem pms-hez. nyaralok, másfél hét múlva tudok csak eljutni szűrésre. válaszát köszönöm!!!!

        Dr. Boros Miklós válasza a mell, vérzés témában

        Tisztelt Kérdező! Az emlő tejcsatornáiból származó vérzés leggyakoribb oka a bélelő hám eltérései. Első lépés egy ultrahang és amennyiben tartós a tünet a kivezető cső kontrasztanyagos vizsgálata. A másfél hét semmilyen problémát nem fog okozni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 08., 17:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 08:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: