• Mellrák?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 4éve műtötték a mellemet jó indulatú daganattal.Azóta minden rendben volt,évente jártam ellenőrzésre,de most napok óta folyamatos égető fájdalom van a bal mellemben. A hónaljam is fáj és duzzadt. Mammográfiára csak 3hét múlva mehetek. Mi lehet a baj ? köszönettel, Irén

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a mellrák témában

        Külföldön voltam, ezért kések a válasszal. Majdnem biztos, hogy újra valami jóindulatú dolog lesz - hiszen a rosszindulatú dolog (a rák) az fájdalmatlan. Három hét várakozást ki kell bírni - ha rák gyanúja lenne, orvosa biztos ráírta volna a mammográfiás beutalóra, hogy sürgős!


        Kérdés: 2011. július 27., 21:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 11:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: