• Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Azt szeretném megkérdezni mitől lehet a bal mellem piros és megkeményedve ? a jobb mellemnek semmi baja sincs. a bal mellem , nem fáj csak akkor ha hozzá ér valami . Előre is köszönöm : Aggódó 12 éves lány.

        Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Az aktív hormonális változás idején amennyiben nincs jelentős bőrpír és nyugalmi fájdalom aggodalomra semmi ok. Amennyiben a panaszok fokozódnak keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. július 09., 21:52; Megválaszolva: 2011. július 11., 20:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: