• Baj lehet belőle?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő!Pár napja (kb 3-4) a kislányommal játszottunk és ő véletlen megütötte a ball mellem,azóta szúró fájdalmat érzek mintha tű lenne benne..ez múló dolog vagy esetleg forduljak orvoshoz..(megjegyzésként elég nagyok a melleim)

        Dr. Boros Miklós válasza a mellsérülés témában

        Tisztelt Kérdező! Egy ekkora ütéstől nem lesz probléma, hiszen semmilyen tartós gondot nem tud okozni. Végezzen önvizsgálatot. Amennyiben nem szűnnek a panaszai 7-10 napon belül legyen egy emlőultrahang.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 29., 08:57; Megválaszolva: 2011. június 30., 12:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: