• Mellbimbó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor nő/úr! Olyan problémám lenne, hogy a reggeli ébredés után mozgás közben pl sétálás közben a jobb oldali mellbimbómban szúró érzést érzek, ami kissé kellemetlen. Ha ülök akkor semmi kellemetlen érzés nincs benne. Tapintásra nem érzékeny. Talán kicsit erőteljesebb a bimbó színe, de nem jelentősen. Mi baj lehet?

        Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Mivel csak reggel jelentkezik, így esetleg a hason-fekve alvás jöhet szóba, mint ok. A negatív tapintási lelet és az egyébként panaszmentes időszak miatt a szervi eltérést kizárnám. Amennyiben éjszakai alvás ezt nem indokolja és nem javul, valamint nincs összefüggésben a ciklussal legyen egy ultrahang.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 06., 10:32; Megválaszolva: 2011. június 07., 12:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: