• Mellbimbó bőrráncosodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakorvos! Két hónapja hagytam abba a fiam szoptatását, közel egy évig szoptattam. Azóta változást tapasztaltam mindkét mellemnél. A jobb mellbimbóm eléggé ráncosodik, amint felemelem a karomat és úgy tűnik, hogy kissé be is húzódik a bimbó. A bal mellbimbómnál is észleltem kisebb bőrráncosodást, de ez nem olyan mértékű mint a jobb mellnél. Csomót vagy egyéb duzzanatot nem éreztem. Ez lehet a szoptatás következménye, vagy inkább keresem fel nőgyógyászom? Köszönöm válaszát! Üdvőzlettel:

        Dr. Boros Miklós válasza a mellbimbó témában

        Tisztelt kérdező! Ez a szoptatás következménye. Az önvizsgálat helyes volt és aggodalomra okot adó elváltozásról nem ír. Hazánkban az emlő elváltozásaival döntő többségben a sebészeti osztályokon foglalkoznak.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. május 11., 15:10; Megválaszolva: 2011. május 13., 14:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: