• Tejtermelődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr....! Kislányom 4 éves.1,5 éves koráig szoptattam. De nyomásra még mindig van egy pár csepp tejem.Betegnek nem érzem magam.Prolaktin vérvételen most voltam(várom az eredményt). Kérdésem:az intenzív szexuális életünk(férjemmel)nem járulhat hozzá a tejtermelődéhez? Válaszát köszönm!A.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a anyatej témában

        Kedves Hölgyem! Az, h a mellett a szoptatás után is folyamatos fizikai stimulus éri, okozhatja azt, hogy megmarad a tejtermelődés, ugyanis a fizikai ingert a szervezet a gyermek szopásával azonosítja.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 23., 15:58; Megválaszolva: 2011. április 24., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: