• Mastopathia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Másfél éve a jobb mellemben fájdalmas csomót találtam és elmentem a háziorvosomhoz. Megnézte és mondta ez mastopathia "nem kell vele foglalkozni". Azóta is gyakran fáj,de más orvoshoz nem mentem még el, de azért érdekelne, hogy tényleg ennyire lényegtelen dolog ez?!? Válaszát előre is megköszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a mell, csomó témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben a tapintható csomó panaszt okoz egy emlőultrahang mindenképpen indokolt. Ennek eredményével keressen fel emlőszakrendelést. A méret dönti el a többi teendőt. Jegyezze fel, hogy a ciklus melyik részén okoz panaszt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 15., 18:48; Megválaszolva: 2011. április 20., 12:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: