• Mellfeszülés, szúró fájdalom, érzékenység

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Négy napja a bal mellem nehezebb, kicsit duzzadtabb, érzékeny és az egész bal oldalam mell tájékon és a hónom alatt ugyancsak érzékeny...Rendszeresen járok mammográfiára, évente egyszer..most is esedékes nőgyógyászati szűrésre és mammográfiára mennem. Megijesztett ez a fájdalom...Olvastam az Önök oldalán a mellgyulladásos rákról..., ami fájdalommal jár...Nekem semmilyen váladékozásom nincsen. Az utóbbi időkben Szójavit nevű és Herbavital Senior nevű étrendkiegészítőket szedek. Lehetséges az összefüggés? Másrészt két éve múlt el a menstruációm...a változás nem okozott semmilyen fizikai nehézséget...Kérem válaszát...vajon a mellrák tünetei a leiítaknak megfelelnek-e.

        Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Egyoldali mellfájdalom, duzzanat kivizsgálást indokol. Nemcsak az emlődaganat okoz mellfájdalmat és duzzanatot. Fizikális vizsgálat és képalkotók nélkül nem lehet tisztázni az okot.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. október 15., 14:41; Megválaszolva: 2010. október 19., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! A bal mellemben érzett enyhe fájdalom, érzékenység ez év októberében kezdődött (kérdésem írásához képest kb 2,5 hónappal korábban). A fájdalom enyhén kisugárzott a hónaljamba, vállamba. A tünet kezdetekor a bal...
        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy mind a két mellemben ugyanazon a helyen érzek a borsónál kisebb méretű csomót. 4 hónapja voltam mell ultrahangon, a duzzadt tejmirigyeken kívül nem látták semmit. A...