• Nem kapok kezelést

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor ur masfel eve tavolitotak el a ball mellem diagnozis neoplasm mamar cT2NOMO stIIA MUTET KEMO SUGAR KEMO 6 PIROS SUGAR 25 TIZHONAPIG KAPTAM XELODAT ES MOST NEM KAPOK SEMILYEN GYOGYSZERES KEZELEST MINDEN HONAPBAN MEGJON A CIKLUSOM EZ JO VAGY NEM JO ES MIERT NEM KAPOK TOVABBI GYOGYSZER KEZELEST 6 HONAPONKENT KELL KONTROLBA MENJEK NEM VAGYOK NYUGOT FELEK 37 EVES VAGYOK KEREM SEGITSEN KOSZONOM

        WEBBeteg szakértő válasza a melldaganat témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben hormon-érzéketlen (ösztrogén és progeszteron-receptor negatív) volt a daganat, úgy hormonális kezelésre nincs szükség.
        Ebben az esetben utókezelésre a 6 "piros kemoterápia", és a Xeloda kezelés elégséges.

        Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 13:47:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 09:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: