• Szauna

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktoúr/Doktornő!

        1 éve műtöttek rosszindulatú melldaganattal. A jobb oldali mellemet levették, sem kemoterápiát sem sugárkezelést nem kaptam.Az onkológia bizottság hormongyógyszert írt fel. /Femara/ Szeretném megkérdezni mikor mehetek szaunázni? Egyáltalán javasolt-e a szauna?

        Köszönettel: Stéger Lászlóné

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szaunázás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Mehet szaunázni. Sőt, a testgyakorlás, úszás, torna, bicikli, szauna stb. egy bizonyos mértékig szabályosan javasolható (az aromatáz-gátlók /pl. Femara/ mellékhatásai csökkenni fognak). Na, nem kell azért olimpiai bajnokként egész nap strapálnia magát.


        Jó egészséget:

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-20 08:47:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: