• Zitazonium-Zoladex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Négy éve műtöttek melldaganattal, mely után hormonterápiát kapok ( Zoladex és Zitazonium). A kérdésem a következő: ezen terápia mellett szükség van-e kiegészítő fogamzásgátló eszköz használatára, vagy 100 %-os biztonságot ad? Ugyanis egymásnak ellentmondó válaszokat kaptam.Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Tóth Judit válasza a Fogamzasga témában

        100% védelem nem letezik, de emellett a kombinacio mellett nem szükséges más fogamzásgátló módszer.


        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus

        Dr. Tóth Judit

        Kérdés: 2017. február 23., 21:21; Megválaszolva: 2017. február 27., 09:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: