• Bizonytalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Az utóbbi fél évben a bal mellemben egy kötött érzésü nem mozditható kemény csomó jelent meg, ami a mellbiimbó udvar található. múlt hónapban nagyon elkezdett fájni a hónaljamban a nyirokcsomók, egy-egy megduzzadt, és a mellett nagyon megnehezedett, és fájt, azóta a mezen mellemból zöldesn sárgás folyadék jön, és a bal vállam nehezen mozog, A menstruációs ciklus teljesen rendben van Szeretném megkérdezni, hogy lehet e ciszta? Előre is köszönöm válaszát Tereczi Ildikó

        Dr. Boros Miklós válasza a mell, váladék témában

        Tisztelt Kérdező! Mammográfia és emlő ultrahang vizsgálat indokolt. Lehet cysta, de a rosszindulatú daganatot sem lehet kizárni. Keressen fel emlőszakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. november 08., 10:06; Megválaszolva: 2011. november 09., 16:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: