• Magas vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Magas vérnyomásra gyógyszert kell szedjek, de időközben jó lett a vérnyomásom, kell-e továbbra is szednem a gyógyszert. Köszönettel, Kovács Ferenc

        Dr. Csuth Ágnes válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Ferenc! Ezt látatlanban nem tudjuk megmondani, vezessen vérnyomás-naplót, ezt egy hét után mutassa meg a háziorvosnak, az ő joga és felelőssége erről dönteni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 17., 08:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: