• Furcsa nyomás érzés a szívben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Doktornö! Furcsa nyomást érzek aszivem körül inkább melkasomban.Mint amikor az ember izgul . Naponta többször tör rám ez az érzés. van mikor este is mikor már fekszem.Szomszédomtol kért vérnyomás mérön 3 szor tudtam megmérni a vérnyomásom:10 ora-139/90/66 11 ora-146/106/63 12 ora-125/86/62 . Dohányzom de nem vagyok erös dohányos napi 1 doboz sincs meg ,kávé 1 reggel utánna csak gépi a munkahelyemen forduljak orvoshoz ? Mi lehet a baj, Válaszát köszönöm:Krisztina.

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Krisztina! A mostani értékek a maga vérnyomás határértéke körül vannak, vezessen vérnyomás naplót, és életmódváltás szükséges: egészséges étrend, mozgás, csökkentett konyhasó-használat, testsúly optimalizálása, stb. Ha életmódváltás hatására sem áll be a normál értékekre, gyógyszerszedés lesz szükséges.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. augusztus 09., 18:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 12:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: