• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ma vásároltam az utcán és éreztem a szédülés körül belül 1 percig, és nagyon izzadtam. A szédülést már nem éreztem de izzad a testem.Sokszor a vérnyomások probléma van. Szedek gyógyszert de nem mindig segít. Coverex -AS Komb; Nebilet;Norvasc. Pár napig magas volt a vérnyomás. 210/132/112; 170/124/102; 152/117/120; 208/123/127 Mindig változott. Ma reggel 130/110/96, de nyugodj feküdtem.Én a felesége vagyok a férjem beszél Magyarul de inkább én írok. Olasz de már Budapestben él. Kérem segítsen hová menjünk,féltetek a férjemet.Szeretnék egy jó gyógyszer ami tud segíteni. Köszönöm üdvözlöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Olvasónk! Ezek a vérnyomás értékek mielőbbi orvosi vizsgálatot és kezelést indokolnak. A háziorvost kellene felkeresni, mert ő tud a jelenlegi kezelésen módosítani, és beutalót adni a belgyógyászatra vagy a kardiológiára, ahol önt gondozzák, még ma érdemes felkeresni a háziorvost.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 02., 16:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: