• Lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1995 óta favágóként dolgozom motorfűrésszel 2009 óta alsó végtagi zsibbadásos panaszaim vannak, különböző vizsgálatok voltak Lyme kór-t állapítottak meg 2010 februárjában 14 napig Rocephym kezelést kaptam, panaszaim elmúltak. Ez év elején panaszaim kiújultak, lábaim fájtak, nyugalmi helyzetben zsibbadtak. Újabb vizsgálatok majd júliusban újabb Rocephym-es kezelést ugyancsak 14 napig de most panaszaim nem múltak el, az állandó fájdalom és zsibbadás most is meg van, sőt a zsibbadás a kezeimet is elérte. Az ízületi ultrahang bal térdben és jobb bokában Ödémás gyulladást állapított meg.Más panaszom nincs csak a lábaim fájnak és zsibbadnak. Hova tudnék tovább menni hogy panaszaim megszűnjenek illetve mik okozzák azt?

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a izületi gyulladás témában

        Tisztelt KÉrdező! Mindenképpen javasolnék egy neurológiai szakvizsgálatot, hogy megnézzék a zsibbadás okát, illetve ha reumatológusnál nem járt még, akkor ott is meg kellene nézni, hogy van-e ízületi gyulladás, mert azt is kezelni kell gyógyszerekkel, nem antibiotikummal.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. július 27., 09:37; Megválaszolva: 2011. július 29., 10:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: