• Ingadozó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édesanyám szed vérnyomáscsökkentőt, de reggelenként nagyon magas vérnyomással ébred, ilyenkor gyenge, szédül, hasmenés és étvágytalanság jellemzi. Spray hatására jön csak rendbe, délutánra. Szervi baját nem találnak, inkább idegi alapon lehet talán. A nővérem halála óta lettek jellemzőek ezek a tünetek, de kapott rá valami gyógyszert, ami kezdetben használt is. Újra lett kedve és ereje, jár is az orvoshoz, de most mégis újra előjöttek a tünetek. Mivel segíthenénk neki? Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Bene Orsolya válasza a vérnyomás témában

        Kedves kérdező! Vissza kellene menni a háziorvoshoz, vagy kardiológia, hypertonia szakrendelést felkeresni, ahol utánajárnának, van-e valami egyéb betegség a nehezen beállítható vérnyomás hátterében, de elképzelhető, hogy csak a gyógyszeres kezelés kiegészítésére, extra esti vérnyomáscsökkentőre van szükség.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. május 17., 09:55; Megválaszolva: 2011. május 18., 21:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: