• Gyógyszer hatóanyag

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni,hogy a Rangin 2O mg tablettától ugyancsak a depresszántól fáj a férjem feje. Olicard 4O mg -t is szedte már korábban. Van-e hasonló hatásu esetleg más hatóanyagu gyógyszer, illetőleg ez helyettesithetó-e hasonló hatásu gyógyszerrrel?

        Dr. Bene Orsolya válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves kérdező! A Rangin és az Olicard lényegében ugyanaz, a Depressan más módon hat, de szintén értágító hatású. Az Olicard helyett Nitromint retard, nitrát tapasz, esetleg Corvaton próbálható, de ezek is ugyanazon az elven működnek, így szintén okozhatnak fejfájást, de van, akinél a gyógyszercsere beválik.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. május 01., 22:23; Megválaszolva: 2011. május 03., 20:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: