• Magas-e a vérnyomásom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Háziorvosom javasolt vállműtétre, az altatóorvosom a műtét előtt fél órával leállította az előkészületet az előző három napon mért 140/90- et meghaladó értékek miatt.. Mit tegyek , hogy sor kerülhessen a műtétre? A háziorvosom szerint ettől a vérnyomástól nyugodtan műthettek volna tehát alig van mit tenni Tehát???? Válaszukat előre is köszönöm Tisztelettel : P. Imre

        Dr. Csuth Ágnes válasza a magas vérnyomás témában

        Tisztelt Kérdező! Vegyen egy vérnyomásmérőt és naponta háromszor mérje meg mindkét karján és írja fel. Egy hét után keresse fel háziorvosát. Amennyiben több alkalommal a jelzett érték felett van gyógyszeres kezelés indokolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 09., 20:12; Megválaszolva: 2010. december 12., 21:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: