• Vérnyomáscsökkentő gyógyszerek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 hete Nebivolol Sandoz 5mg tablettát szedek, Portiron HCT 50mg / 12,5 mg gyógyszerrel együtt. Ez utóbbit egy hete szedem. Mindkettő vérnyomás csökkentésére lett fel felírva! Előtte soha nem szedtem semmit. Rendszeres fejfájás gyötör, mely különösen nyaki tájékra jellemző! A gyógyszerek szedése előtt nem volt jellemző a fejfájás! Legyek türelemmel, míg a gyógyszerek beépülnek a szervezetbe?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérnyomás témában

        Amíg a gyógyszerek hatása beáll nem ritkán 3 hétbe is beletelik. Mérje rendszeresen a vérnyomását, vezessen vérnyomásnaplót, járjon rendszeresen kontrollra háziorvosához.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 08., 17:50; Megválaszolva: 2010. július 11., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: