• Equepin + Carvedilol-Ratiopharm együtt szedhető-e

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szerkesztőség !

        A kérdésem a következő lenne :

        Szedhető-e együtt Equepin ( 100 mg  (quetiapin) ) este 1 , és  Carvedilol-Ratiopharm 6,25 mg filmtabletta ( reggel 1 ) ?

        Válaszukat előre is köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a vérnyomás témában

        Kedves Kérdező!

        Óvatos szedés javasolt, ugyanis az Equepin is csökkentheti a vérnyomást. Rendszeresen mérje vérnyomását, kerülje a hirtelen felállást, míg hozzá nem szokik a gyógyszerekhez.



        Kérdés: 2010-05-19 11:11:29; Megválaszolva: 2010. május 19., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: