• Vérnyomás csökkentés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A legnagyobb gondom, hogy többször kivizsgáltattam magam és egyszerűen nem csökkentik a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek a vérnyomásomat. Ha elkezd felmenni a vérnyomásom/független attól, hogy bevettem a napi adagomat/egyszerűen nem csökkenti le, már gyógyszercsere is volt nem is egy természetesen Mit csináljak? És miért nem használnak a vérnyomáscsökkentők? Ami használ az a cordaflex spray csak azt meg nem lehet folyton használni.

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az egyes  gyógyszerek minden emberre különböző mértékben hatnak, ezért végzik a gyógyszerkipróbálásokat is sok emberen. Lehet, hogy azok a gyógyszerek, amelyet eddig próbáltak Önnél, az Ön szervezetére nem hatott a várt módon. Ha egy gyógyszer nem elég, sok esetben gyógyszerek kombinációjára van szükség, hogy a vérnyomást megfelelő mértékben csökkentsék. Ezért további vizsgálatokra  van szükség, hogy a korrekt vérnyomáscsökkentő terápiát beállítsák.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-09 12:06:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 08:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: