• Ingadozó vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár éve a vérnyomásom ingadozó (80- 170 között. Amikor az orvoshoz érkezem mindig normális. Szív műtéten estem át 12 éve, fél évente járok kontrolra. Az orvosom nem mond semmit, azt szeretném kérdezni, hogy ez nem okoz problémát? Halált?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a magas vérnyomás témában

        A vérnyomás ingadozása, illetve a magas vérnyomás számos betegségre hajlamosít, azt kezelni kell, azt tanácsolom, történjen 24 órás vérnyomás monitor felhelyezése, hogy kiderüljön, mely napszakokban van magas érték. Ön is vezessen vérnyomás naplót, mutassa meg orvosának!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 01., 17:04; Megválaszolva: 2011. december 05., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: