• Norivitan HCT helyettesíthető Valsarta HCT Sanfozzal:

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! szeretném megkérdezni,hogy helyettesíthető-e a NORTIVAN HCT 160mg/12,5mg-s gyógyszer a Valsarta HCT Sansoz 160mg/12,5mg-s gyógyszerrel Kérdésem hogy ugyan az a hatóanyag található benne Magas vérnyomásra szedtem a Nortivánt és sajnos helyettesítették és a másikat nem ismerem várom megtisztelő válaszát Tisztelettel:Csillagné Marika

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Igen, helyettesíthetőek egymással, ugyanaz a hatóanyag.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. november 22., 10:57; Megválaszolva: 2011. november 23., 10:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: