• Coverex as combi

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Coverex AS combi tablettát írt a háziorvosom, de sajnos az 5 mg-osat nem tudom beszedni, mert nagyon leviszi a vérnyomásomat. A tabletta elfelezésével teszek -e valami rosszat. Elsősorban a gyomorra káros-e így? Köszönöm:Edit

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérnyomás csökkentő témában

        Kedves Edit! Filmtablettát nem célszerű felezni, mert a film anyaga biztosítja az egyenletes felszívódást és hatást, a felezés a hatást módosíthatja. Próbálkozzanak egyéb készítménnyel, pl. olyannal, ami nem kombinált.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 05., 10:55; Megválaszolva: 2011. november 05., 16:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó