• Bizonytalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Űdvözlöm:a barátnöm nevében szeretnék kérdezni,rengeteg vizsgálaton van tul,melyek alapján Non-Hodgkin B-nagysejtes diffuz limphomája van.Most jelenleg a 3.dik kemoterápiás kezelésen van tul,elötte sulyos anaemia miatt vért is kapott kétszer is ,3 cisztaműtéte is volt.de most egy kicsit elbizonytalanodott,kérdésem az lenne ,hogy mivel rengeteget olvas az aidsröl,és a tűnetei nagyon hasonlóak a lymphomáéval nem lehet hogy mégsem lymphomája van,nagyon nyugtalan ,lehetséges lenne,hogy ennyi vizsgálat után aids-es lenne,elmondása szerint csak 1 férfivel volt kapcsolata,akivel nem védekezett.

        Dr. Váróczy László PhD válasza a limfóma, AIDS témában

        Kedves Érdeklődő! Az Ön által leírtak alapján szerintem csekély a valószínűsége, hogy a barátnője AIDS-es lenne, de ha mégis nyugtalanítja a dolog, nyugodtan csináltassanak egy szűrőtesztet.


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2011. december 16., 11:51; Megválaszolva: 2011. december 20., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: