• Makacs köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Tavaly decemberben egy hurutos megfázással,kezdődött a hurutos köhögésem.A tél folyamán hol elmúlt hol visszatért a megfázás is és a köhögés is.Egész áprilisig kínzott a köhögés akkor minimalizálódott,de nem múlt el.Mivel ezalatt várandós voltam az ovosom semmilyen gyógyszert nem javasolt.Egyszer azonban felírt egy Zinnat nevő antibiotikumot.A köhögésemen ez nem segített.Én minden házi praktikát kipróbáltam ,homeopátiát stb. de semmi nem segített.Most ugye szeptember van,de azóta is köhécselek minden nap és éjjel.Ez nem rohamszerő csak néhányat köhintek egyszerre.Van hogy jön föl köpet,van hogy nem.Éjjel,reggel,de napközben is előfordul,igazán nem tudom semmihez kötni össze vissza jön.Most szoptatok mivel kezelhetném,illetve mitől lehet ?Penész okozhat ilyesmit?Apukám tüdőrákos volt.

        Dr. Boros Miklós válasza a köhögés témában

        Tisztelt Kérdező! Allergológiai vizsgálat szükséges. A felső légúti hurut után megmaradó köhögés pár hétig tart. a penész valóban oka lehet a köhögésnek. Keressen fel tüdőgyógyászati-allergológiai szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 26., 00:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 15:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: