• Tüdőfibrózis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Vejemnek 15 éve diagnosztizálták a betegséget amihez szivelégtelenség társult mélyvénás trombózisa volt szinte állandóan fáj a lába ,a talpa és a vádlia. Vizhajtót szed . Mi okozhatja? Érsebésznél is jártunk az kizárta az érszűkületet.

        Dr. Kardos Tamás válasza a tüdőfibrózis témában

        A vízhajtó szedése miatti kálium hiány is okozhat lábfájdalmat, valamint a korábbi mélyvénás trombózis és a szívelégtelenség miatti lassult vénás keringés okozta pangás is hozzájárulhat a fájdalomhoz, emellett mozgásszervi eredet is felmerül. A lábfájdalom nem valószínű, hogy összefüggésben áll a tüdőbetegségével.


        Dr. Kardos Tamás
        tüdőgyógyász

        Dr. Kardos Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 04., 15:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 07:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: